Na duhové mapě Brna se objevila nová kavárna s music clubem. LATTÉ – jiná káva.

30.07.2015 18:10

     Na brněnskou kavárenskou scénu v červenci přibyla nová kavárna LATTÉ s prostorem pro hudební programy. Husova ulice č. 6 se tak stává oblíbenou adresou pro všechny, kteří mají rádi posezení v příjemném moderním prostředí u dobré kávy, osvěžujícího nápoje, sendviče, moučníku či jiné dobroty, kterou hostům nabízí profesionální obsluha každý den, kromě neděle od 14:00 do 24:00 hod. V pátek a v sobotu od 22:00 do 06:00 hod. LATTÉ otevírá také brány music clubu, kde provozovatel připravuje taneční zábavu pro LGBT komunitu a jejich přátele.

     „Primárním posláním LATTÉ je nabídka kvalitního kavárenského servisu. Od pondělí do soboty zde odpoledne a večer najdete příjemný a moderní  prostor pro setkávání s práteli či obchodní  schůzky u kvalitní kávy, zákusků či míchaných drinků. To vše v centru Brna, jen asi 50 metrů od Šilingrova náměstí,“ říká Tomáš Soukal, jeden z majitelů LATTÉ.  

     „Chceme nabídnout také kultivovanou zábavu pro LGBT komunitu. V pátek a v sobotu večer je v LATTÉ v provozu music club se dvěma bary, kde kromě pravidelných diskoték pod vedením domácích i hostujících DJs, připravujeme různé tematické akce, vystoupení  umělců a setkání s VIP osobnostmi,“ dodává druhý z dvojice majitelů Antonín Relich.

     Kavárna LATTÉ má pro své návštěvníky k dispozici nekuřácký kavárenský prostor s kapacitou 30 míst, oddělený kuřácký prostor s kapacitou 30 míst a music club se dvěma bary a speciálním vybavením pro taneční zábavu, s kapacitou cca 70 osob. Kavárna nabízí kávu značky Hausbrandt, zákusky, ovocné a zmrzlinové poháry, sendviče, panini, domácí limonády a široký výběr nealkoholických i alkoholických nápojů. O nabídce, novinkách, akcích a programech bude LATTÉ informovat na webových stránkách www.clublatte.cz a facebookovém profilu https://www.facebook.com/#!/lattebrno?fref=ts

     Na srpen a září plánují v music clubu LATTÉ vícero tematických akcí. Na nejbližší období se připravuje Army party 7.8.2015, Leather party, Policejní party a také různé speciální nabídky koktejlů, například Noc magických drinků se suchým ledem v pátek 31.7.2015 nebo Cosmopolitan party v sobotu 1.8.2015 či nabídky drinků 2+1, jako například sobotní Absolut vodka párty 8.8.2015.

     V rámci akce Léto v plavkách bude obsluha horního baru každý pátek a sobotu po 22. hodině obsluhovat v plavkách. Na letní diskotéky v music clubu LATTÉ je mimořádně vstup zdarma.